Primaria Sectorului 6: SPECULATIILE potrivit carora PARCUL DRUMUL TABEREI a fost deschis in urma unor PRESIUNI sunt ERONATE

Primaria Sectorului 6 a arata intr-un comunicat remis luni presei ca PARCUL DRUMUL TABEREI a fost deschis duminica temporar pentru copiii unor gradinite din Sectorul 6 care, impreuna cu parintii, au fost invitati sa viziteze noile locuri de joaca.

“Evenimentul a fost dedicat celor mici, o mini zi a portilor deschise. Actiunea a primit acordul conducerii institutiei in cursul saptamanii trecute. Speculatiile potrivit carora deschiderea temporara a parcului s-ar fi facut la diverse presiuni ale unor protestatari sunt eronate si rau intentionate. Administratia publica locala actioneaza in baza si in spiritul legii, deci activitatea primariei nu poate iesi din cadrul legal. Intelegem nerabdarea cetatenilor, insa procedurile de implementare a proiectelor derulate prin fonduri europene trebuie respectate cu strictete, in asa fel incat amenajarea Parcului Drumul Taberei sa se incheie cu succes, cat mai curand posibil. Diseminarea unor informatii potrivit carora deciziile sunt luate altfel decat prin respectarea legislatiei in vigoare reprezinta o incercare de manipulare a cetatenilor de buna credinta”, se spune in comunicat.

Citeste si: Lucrarile la PARCUL DRUMUL TABEREI continua intr-un ritm INTENS. GALERIE FOTO

Pin text se mai arata ca evolutia lucrarilor la PARCUL DRUMUL TABEREI a fost prezentata public in mod regulat, incepand din primavara anului 2013, de la demararea lucrarilor de modernizare.

“Dupa cum au putut sa observe membrii comunitatii Sectorului 6 pe parcursul zilei de ieri (duminica – n.r.), ne indreptam spre finalizarea lucrarilor. Urmeaza sa verificam conformitatea acestora, sa facem receptia si sa deschidem parcul pentru cetateni. Acest proces trebuie sa urmeze pasii legali si reglementarile specifice proiectelor realizate prin fonduri europene nerambursabile. Lucrarile sunt in termen si, inca o data, facem apel la informarea corecta si completa a cetatenilor”, se mai arata in text.

Citeste si: Lucrarile la PARCUL DRUMUL TABEREI continua intr-un RITM ALERT. GALERIE FOTO

Sursa foto: primarie6.ro