Primaria Sectorului 6 va inaugura, maine, expozitia lucrarilor de pictura si fotografie realizate de membrii Clubului Seniorilor, cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice

Primaria Sectorului 6 va gazdui marti, de la ora 13.00, evenimentul de inaugurare a expozitiei de pictura, fotografie si obiecte artizanale “Lumea prin ochii seniorilor”, lucrari realizate de membrii Clubul Seniorilor din Sectorul 6.

“Organizat cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, evenimentul isi propune sa aduca in atentia opiniei publice problemele specifice cu care se confrunta aceasta categorie sociala si sa promoveze implicarea persoanelor in varsta in activitati comunitare cu specific socio-cultural”, se arata intr-un comunicat de presa transmis Mondo News.

In cadrul vernisajului, vor fi expuse picturi, icoane pe sticla, fotografii si obiecte artizanale realizate de cei mai talentati beneficiari ai programelor oferite de Clubul Seniorilor Sector 6, un spatiu destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

La manifestarea organizata in holul Primariei Sector 6, din Calea Plevnei nr. 147-149, sunt invitati peste 70 de seniori din sector, alaturi de personalitati si reprezentanti ai administratiei publice locale.

Primarul Sectorului 6, Rares Manescu, i-a felicitat pe artisti si si-a exprimat recunostinta si pretuirea fata de cei care au ajuns la varsta senectutii, seniori care au raspuns pozitiv la invitatia de a contribui cat mai activ la programele initiate de catre autoritatea locala.

Expozitia poate fi vizitata incepand de marti, 1 octombrie si pana joi, 4 octombrie, intre orele 09.00 – 16.00.