Primarul Capitalei RAZVAN SAVA declara ca operatorii de deszapezire sunt pregatiti

Operatorii de deszapezire sunt pregatiti, a declarat marti primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, dupa ce a inspectat bazele societatilor Rosal si Rebu raspunzatoare de implementarea programului de iarna in sectoarele 3 si 4, informeaza Agerpres. 

“Se vede ca sunt pregatiti, o sa vedem cand se declanseaza codurile de urgenta. Atunci o sa vedem si cum ies isi pozitioneaza (utilajele n.r.) la punctele fixe”, a raspuns edilul unei intrebari a jurnalistilor legate de pregatirea operatorilor, in contextul in care edilul a continuat marti verificarea bazelor de deszapezire din Capitala si a precizat ca va merge si la Urban pentru a controla situatia.

CITESTE SI: Primarul RAZVAN SAVA, despre operatorii de deszapezire ce nu isi indeplinesc sarcinile: Vom fi mai fermi in aplicarea legii

Primarul Capitalei a precizat ca Rosal va interveni cu 70 de utilaje. “Rosal actioneaza cu 70 de utilaje, dintre care 30 sunt pentru strazi inguste si diferenta pentru soselele principale si bulevarde. Stocurile de sare le au la nivelul maxim pe care si l-au propus. In sectorul 4, unde actioneaza Rebu, operatorul de salubrizare care are contract cu Primaria sectorului 4, se va interveni cu 70 de utilaje”, a informat RAZVAN SAVA.

CITESTE SI: PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI inspecteaza bazele societatilor responsabile cu DESZAPEZIREA

El a adaugat ca Supercom are 145 de utilaje, dintre care 120 actioneaza pe strazile principale si secundare, iar 25 in zonele de gradinite, scoli si spitale.

Luni primarul general al Capitalei a efectuat o vizita de lucru la bazele societatilor Romprest si Supercom responsabile cu deszapezirea in sectoarele 1, 2 si 5. Cu acest prilej el a atras atentia ca pentru prima data iarna aceasta un sistem GPS este montat pe fiecare utilaj de deszapezire din oras.

 Sursa foto: agerpres