PRIMARUL CHISINAULUI a urcat pe un PANOU PUBLICITAR pentru a vorbi cu un tanar care voia sa se SINUCIDA (foto articol)

PRIMARUL CHISINAULUI, DORIN CHIRTOACA, a decis sa urce pe un PANOU PUBLICITAR pentru a vorbi cu un tanar care ameninta ca se va SINUCIDE. Baiatul de 17 ani a coborat de pe panou in urma discutiei cu edilul capitalei, relateaza caleaeuropeana.

”Am aflat de pe internet. Am vorbit, i-am spus ce am pe suflet, mi-a zis ca si el problemele lui. A zis ca vrea sa lucreze, vrea sa invete si vrea un acoperis deasupra satului. Mergem acum sa discutam. Poate il ajutam”, a declarat Dorin Chirtoaca, potrivit agora.md, in momentul in care a fost asaltat de jurnalisti imediat ce a coborat de pe panou cu baiatul.

Tanarul a declarat jurnalistilor ca tatal sau este fost politist. Acesta a fost concediat dupa ce s-a prezentat de mai multe ori baut la locul de munca. Baiatul i-a cerut primarului sa il ajute sa isi rezolve o serie de probleme din familie. ”Mergem sa bem un ceai si sa vedem cum pot sa il ajut pe baiat”, a sustinut edilul.

Aceasta este cea de-a treia zi de cand baiatul de 17 ani din Sangerei ameninţa ca se sinucide, urcandu-se pe panourile publicitare de pe bulevardul Renaşterii Naţionale.

CITESTE SI: PRIMARUL DIN CHISINAU, DORIN CHIRTOACA, PREZENT LA VILA LAC, UNDE AVEAU LOC DISCUTIILE DINTRE CIOLOS SI PARTIDE

Sursa foto: independentmd/Agerpres