Primarul Clujului EMIL BOC a anuntat din partea cui va candida in cazul in care se va inscrie in cursa de anul viitor

Emil Boc

Primarul Clujului, EMIL BOC, a afirmat sambata in timpul Ligii Alesilor Locali PNL organizata la Poiana Brasov, ca, in cazul in care se va inscrie in cursa pentru un nou mandat, va candida din partea PNL.

“Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL. Dar sa vedem in primul rand modul cum rezolvam problemele clujenilor. In ceea ce priveste afilierea politica, nu mi-am schimbat niciodata partidul”, a spus EMIL BOC, care participa la Liga Alesilor Locali ai PNL.

CITESTE SI: LIGA ALESILOR LOCALI PNL: LIBERALII VOR ADOPTAREA UNUI COD DE INTEGRITATE PENTRU FUNCTIILE PUBLICE. UPDATE

Intrebat daca a mai discutat cu fostul presedinte Traian Basescu, EMIL BOC a raspuns ca doar cu ocazia zilei de nastere. In aceeasi ordine de idei, copresedintele ALINA GORGHIU a fost convinsa de EMIL BOC de faptul ca acesta va continua alaturi de PNL.

“Mi-am luat toate garantiile ca domnul EMIL BOC este alaturi de PNL, de altfel cuvantul domniei sale a fost in aceasta directie si o sa avem, se pare, o situatie mult mai simpla la Cluj,” a spus ALINA GORGHIU dupa sedinta Ligii Alesilor Locali.

Intrebata daca a discutat cu primarul Clujului, ALIINA GORGHIU a raspuns: “N-am sa spun presei dedesubturile dar declaratia domniei sale ma bucura.” a spus ea.

ALINA GORGHIU facuse apel in trecut la EMIL BOC sa arate ca este trup si suflet alaturi de PNL, pentru ca PNL sa poata sa il sustina in candidatura sa la Primaria Cluj.

Sursa foto: jurnalul