Primarul din ALBA IULIA il face praf pe VALERIU ZGONEA: Un STRUNGAR facut la apelul de seara

Primarul din ALBA IULIA, MIRCEA HAVA, l-a desfiintat pe presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA dupa ce ultimul declarase ca „singura bucurie pe care o au cetatenii acestui oras este prilejuita de sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei”.

La auzul declaratiei, primarul MIRCEA HAVA a luat foc, catalogandu-l pe presedintele Camerei Deputatilor drept „strungar” si „nesimtit”, informeaza postul B1 Tv. Liberalul MIRCEA HAVA a promis ca va castiga din nou alegerile, pentru ca PSD sa nu ajunga la conducerea acestui oras.

„Pe mine ma doare pentru ca inteleg politica. Politica e politica, dar de aici pana la a fi nesimtit e mare distanta. Deci domnul ZGONEA(strungar sau ce-o fi fost pe vremuri, facut la apelul de seara) n-a vazut niciodata ceea ce inseamna un oras. In orice caz, nu se aseamana cu alte orase prin care dansul circula sau in care si-a facut educatia”, a precizat primarul MIRCEA HAVA.

CITESTE SI: IRES: NOUA DIN ZECE ROMANI NU MAI AU INCREDERE IN ACTUALELE PARTIDE POLITICE

Anterior, presedintele executiv al PSD, VALERIU ZGONEA, declarase: „Alba Iulia nu este un municipiu resedinta de judet, astazi, decat pe hartie. Dumneavoastra traiti in trecut. Singura voastra bucurie este ca va viziteaza cineva. Este singura bucurie pe care o aveti in Alba Iulia si ca o data pe an noi venim aici sa celebram ceva. In rest, Alba Iulia nu e pe harta. Nici la PIB, nici la locuri de munca, nici in IT, nici in productia industriala, nicaieri”.

Conform datelor primarului din Alba Iulia, orasul este vizitat oficial de aproape 700 de mii de turisti anual.

„Daca el chiar asa poate, sa jigneasca un oras intreg, eu o sa mai spun ceva: da, simtim o mare bucurie la 1 Decembrie, dar simtim si o mare tristete si o mare scarba cand vedem tot soiul de politicieni de teapa dansului, de teapa colegilor dansului, care vin la Alba Iulia doar de a face baie de multime si care au uitat ca aici e Romania. Si acum va mai spun o treaba (uite, ca m-a ambitionat si asta): o sa le trag o mama de bataie la alegeri, vorba aia: din 1990”, a conchis MIRCEA HAVA.

Sursa foto: jurnalul