PRIMARUL din Navodari, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

  1. Primarul din Navodari, NICOLAE MATEI (PSD), retinut, vineri, pentru fapte de CORUPTIE si care in luna aprilie a fost condamnat de Tribunalul Constanta la trei ani si jumatate de inchisoare pentru dare de mita, decizie nedefinitiva, a fost ELIBERAT din arest si va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR.

MATEI a fost retinut, vineri, pentru 24 de ore de catre procurorii DNA pentru fapte de CORUPTIE, iar sambata a fost prezentat Curtii de Apel Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Citeste si: PRIMARUL DIN NAVODARI, NICOLAE MATEI, RETINUT DE PROCURORI PENTRU CORUPTIE

Instanta a decis ca primarul din Navodari sa fie cercetat in libertate sub CONTROL JUDICIAR. Hotararea nu este definitiva, putand fi contestata de procurorii DNA.

O decizie similara a fost luata de Curtea de Apel Constanta si in cazul lui Isidor Gurgu, anchetat de DNA in acelasi dosar.

Primarul NICOLAE MATEI a fost retinut, vineri, pe 24 de ore pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, in forma continuata, o infractiune de abuz in serviciu sub forma tentativei si dare de mita.

Citeste si: SOSEAUA DE COASTA CARE VA UNI CONSTANTA DE STATIUNEA MAMAIA, MAI APROAPE DE REALITATE. PATRU FIRME AU VENIT LA LICITATIE

De asemenea, in acelasi dosar a fost retinut pentru 24 de ore si Isidor Gurgu, persoana fara calitate speciala, acesta fiind acuzat de spalare de bani si complicitate la tentativa de abuz in serviciu.