Primarul din Radauti, arestat pentru CORUPTIE, a demisionat din PDL si a devenit INDEPENDENT

Primarul suspendat al Radautiului, Aurel Olarean, trimis in judecata in stare de AREST PREVENTIV pentru CORUPTIE, a trimis secretarului municipiului o notificare prin care anunta ca a demisionat din PDL si a devenit independent.

Aurel Olarean, ales primar din partea PDL, era presedinte al alesilor locali PDL Suceava si vicepresedinte al organizatiei judetene, calitati din care a fost SUSPENDAT automat dupa emiterea mandatului de ARESTARE PREVENTIVA.

Citeste si: TEODOR NEAMTU, PRIMARUL DIN MEDIAS, A FOST TRIMIS IN JUDECATA PENTRU ABUZ IN SERVICIU

Olarean a trimis secretarului municipiului Radauti o notificare prin care anunta ca a demisionat din PDL si a devenit independent, in baza OUG 55.

In 12 septembrie, Aurel Olarean, acuzat ca a SANTAJAT un consilier local, a fost ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile, de Curtea de Apel Bucuresti. Ulterior, acesta a fost SUSPENDAT din functie, mandatul fiind exercitat in prezent de viceprimarul Tiberiu Maerean (PSD).

In 8 octombrie, Aurel Olarean si judecatorii Bogdan Barbuta si Daniela Prandea, procurorul Dumitru Dambu si omul de afaceri Constantin Babiuc au fost trimisi in judecata pentru fapte de CORUPTIE.

PRIMARUL DIN RADAUTI, AUREL OLAREAN, A FOST RETINUT

Sursa foto: newsbucovina.ro