PRIMARUL din SINAIA, VLAD OPREA, plasat sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

Primarul orasului Sinaia, VLAD OPREA, s-a prezentat, vineri dimineata,  la sediul Directiei National Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial  Ploiesti pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie in care ar avea calitatea de suspect, informeaza Agerpres.

UPDATE 17.40: Primarul statiunii Sinaia, VLAD OPREA, a fost plasat vineri sub CONTROL JUDICIAR de procurorii DNA Ploiesti si nu mai are dreptul sa isi exercite functia, anunta Mediafax, citand surse judiciare. VLAD OPREA a fost pus sub CONTROL JUDICIAR de procurorii DNA Ploiesti, in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, dosar in care este acuzat de abuz in serviciu.

Potrivit surselor citate, primarul ar fi aprobat concesionarea mai multor terenuri din statiunea Sinaia fara a exista o hotarare de Consiliu Local in acest sens. Terenurile sunt aceleasi cu cele care au facut obiectul dosarului in care judecatoarea Ruxandra Popescu a dat o solutie favorabila unor persoane de la care ar fi primit bunuri necuvenite.

La iesirea de la audieri, VLAD OPREA a declarat ca nu poate face mai multe precizari despre ancheta, insa, intrebat daca va mai candida, primarul a raspuns “evident ca da”.

STIRE INITIALA

VLAD OPREA este audiat intr-un dosar in care este suspectat de ABUZ in SERVICIU, noteaza sursa citata. In acelasi dosar mai sunt vizati un sef al Politiei din Sinaia si un magistrat. VLAD OPREA a mai fost audiat, in calitate de martor, in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu pe data de 16 martie, iar vineri a fost citat pentru a doua oara la sediul DNA Ploiesti, unde i s-au adus la cunostinta acuzatiile. Potrivit acelorasi surse, VLAD OPREA a fost pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea