PRIMARUL din SINAIA, VLAD OPREA, AUDIAT LA DNA PLOIESTI

PRIMARUL statiunii SINAIA, VLAD OPREA, a fost audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Ploiesti, in calitate de martor, intr-un DOSAR de CORUPTIE, transmite Mediafax.

PRIMARUL VLAD OPREA a stat in sediul DNA Ploiesti aproape doua ore, timp in care a fost audiat ca martor. “Am fost chemat martor intr-o cauza si am raspuns intrebarilor respective. Mi se pare normal si firesc sa fiu prezent de cate ori sunt chemat. Nu are legatura de angajatii din Primarie. Este dosarul unora care au avut legaturi, intr-un fel sau altul, prin anumite contracte de concensiune”, a declarat VLAD OPREA la iesirea din sediul DNA Ploiesti.

CITESTE SI: EMIL BOC, AUDIAT LA DNA

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca PRIMARUL din SINAIA a fost audiat ca martor intr-un un dosar legat de fapte de coruptie. Conform surselor citate, este vorba despre un dosar nou legat de concesiunea unor terenuri de pe raza localitatii Sinaia. Alte persoane, angajate in cadrul PRIMARIEI din SINAIA, au fost audiate, miercuri, tot in calitate de martori.

Sursa foto: realitatea