Primarul doctor science fiction si conductele interplanetare

La prima ploaie mai sanatoasa din anul electoral 2014, canalizarea din mai multe zone a Capitalei a cedat si numeroase strazi semanau cu célèbrele canale venetiene.

Copaci cazuti, apa pe strada, apa in hypermarket-uri, apa in pasaje, apa in chiloti (n.n. vorba presedintelui),  apa peste tot numai in canalizare nu. Si, cu toate acestea, primarul doctor a declarat in cadrul Comandamentului de Urgenta ca situatia a fost ok si ca nu intelege toata tevatura facuta de mass media pe marginea averselor de tip diluvian care au lovit Capitala deunazi.

Citeste si: INUNDATII mari in SECTORUL 4 din Capitala. GALERIE FOTO 

In plus, doctorul pasionat de science fiction a declarat cu nonsalanta ca nici daca Bucurestiul ar fi beneficiat de conducte interplanetare nu ar fi fost mai bine! Mai mult, primarul atotputernic de la Bucuresti a fost felicitat de premier pentru modul cum a gestionat situatia de duminica seara.

Citeste si: Ponta si Dragnea, doi politicieni intr-o barca ratacita pe ulita 

Acum poate o fi avut vreun caz de apa la plamani de rezolvat domnul doctor, cat despre gestionat situatia cu inundatiile din Capitala si pe asta se prea poate sa o fi facut, dar numai din fata televizorului pentru ca noi nu l-am vazut la fata pe domnia sa decat luni dupa orele pranzului.

Vezi si: VIDEO. Ploaie In Bucuresti – Masini Lovite

Un lucru bun tot s-a intamplat si cu aceasta noua runda de ploi masive si anume ca premierul a fost la Mehedinti si martorii oculari jura ca atat acesta cat si vicepremierul aveau cizme de cauciuc in picioare. Despre barca, jandarmi si Fa Doina nu s-a mai auzit, din pacate, nimic!

Sursa foto: bucurestiul.net