Primarul drogat al orasului Toronto a fost filmat beat crita si amenintand cu moartea

Rob Ford, primarul orasului Toronto, si-a cerut scuze dupa aparitia unui nou filmulet in care, beat fiind, ameninta o persoana necunoscuta ca o va omori printr-o crima de gradul I.

Rob Ford a spus presei canadiene ca era extrem de beat in acel material video, pe care l-a numit jenant, si a admis ca stie ca “toata lumea se va uita”, scrie The Independent.

Este doar ultima din problemele din viata agitatului primar din Toronto, care a admis la inceputul saptamanii ca intr-adevar priza cocaina intr-un alt film recuperat de politie.

Noul film pare a fi facut in secret cu telefonul mobil. In film Ford ameninta ca va rupe gatul unei persoane neidentificate, ii va scoate ochii si o va omori. Politicianul pare sa se fi enervat pentru ca respectiva persoana il numise pe acesta si pe fratii lui drept “mincinosi si hoti”.

Intr-o conferinta de presa tinuta in biroul sau, Rob Ford a spus: “Este extrem de jenant si nu stiu ce sa spun”. Rob Ford a fost ales ca primar in 2010. Consiliul local al orasului Toronto si-a reinoit apelurile catre primar de a demisiona, dupa noua isprava a acestuia.

Sursa foto: the independent