Primarul general RAZVAN SAVA a lansat un ATAC DUR la adresa lui DRAGNEA si DINCU

Primarul general interimar RAZVAN SAVA a lansat un atac dur la adresa social democratilor LIVIU DRAGNEA si VASILE DINCU dupa ce acestia au afirmat ca Primaria Capitalei tergiverseaza redeschiderea stadionului NATIONAL ARENA. SAVA ii aduce aminte lui DRAGNEA ca stadionul se afla exact in aceeasi situatie  si in perioada cand liderul PSD pastorea Ministerul Dezvoltarii.

„Constat ca si seful domnului Dancu, liderul PSD, domnul Dragnea, imi spune ca pot deschide ARENA NATIONALA. Da, domnule condamnat penal, pot sa o deschid daca ministerul pe care si dvs l-ati pastorit imi va elibera agrementul necesar pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Eu stiu ca psd-istii inteleg mai greu statul de drept si functionarea acestuia, stiu ca sunteti obisnuiti sa incalcati legea, dar eu nu voi face acest lucru. Voi deschide stadionul, dar cand va avea toate actele in regula. Apropo, domnule Dragnea, si cand erati dumneavoastra ministru exista aceeasi problema. Nici dumneavoastra nu ati eliberat agrementul necesar desi vad ca stiti despre expertizele facute. In schimb, in stilul propagandei psd-iste, ii mintiti pe romani”, a scris RAZVAN SAVA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA ARE DOUA INTREBARI PENTRU VICEPREMIERUL VASILE DINCU

Presedintele Partidului Social Democrat, LIVIU DRAGNEA, a sustinut vineri seara ca primarul interimar al Bucurestului, RAZVAN SAVA, “isi bate joc de o tara intreaga”, in conditiile in care a decis ca ARENA NATIONALA se va deschide cel mai tarziu pe 21 martie, doar daca Ministrul Dezvoltarii va da o ordonanta.

Sursa foto: sport