Primarul general RAZVAN SAVA despre situatia de la EROILOR: Termenul este INACCEPTABIL!

Primarul interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, a reactionat transant, miercuri, in privinta situatiei din zona Eroilor la scurt timp dupa incheierea sedintei de la sediul ISU.

„Termenul dat de constructor, de 22 martie, e inacceptabil”, a declarat primarul interimar RAZVAN SAVA dupa intrunirea comitetului pentru situatii de urgenta, informeaza postul B1 Tv. RAZVAN SAVA spune ca siguranta locuitorilor din zona EROILOR e grav afectata, inclusiv al locuitorilor din zonele adiacente.

CITESTE SI: PRIMARIA CAPITALEI VA DA 225 DE MILIOANE DE EURO PENTRU PROIECTELE CARE AU PIERDUT FINANTAREA EUROPEANA

„Sunt 100.000 de oameni afectati si 14 persoane evacuate”, a explicat edilul care a sustinut ca a cerut constructorului sa lucreze indiferent ca este weekend sau zilele de sarbatoare. „Sanctiunile nu sunt prioritate, ci punerea in siguranta a zonei”, a sublinit RAZVAN SAVA. „Am impus data de 15 ianuarie. Pentru fiecare zi de intarziere se vor aplica penalitati”, a adaugat edilul general interimar.

Intrebat cum pune presiune pentru a se rezolva situatia, RAZVAN SAVA a declarat ca „ii fortam, ne intalnim cu ei destul de des. Au zis ca o sa analizeze. Ei tot spun ca injecteaza beton. Vrem sa stim data cand va fi pusa in siguranta zona. Explicatia e ca asteapta un studiu geo, nu stiu despre zona respectiva. Au avut un studiu geo, dupa injectari spun ca au nevoie de altul. Li s-a impus in vedere ca imobilele sa fie consolidate si oamenii sa se mute in siguranta”.

Sursa foto: realitatea