Primarul general RAZVAN SAVA le-a felicitat personal pe campioanele la volei de la CSM BUCURESTI

Primarul general RAZVAN SAVA a tinut sa le felicite personal pe voleibalistele de la CSM BUCURESTI, sportivele noastre care au reusit un succes istoric dupa ce au cucerit CHALLENGE CUP dupa o victorie categorica obtinuta, in dubla mansa, in fata turcoaicelor de la Trabzon Idman

Astfel, RAZVAN SAVA a fost prezent, luni dimineata, la aeroportul Otopeni pentru a le intampina pe sportivele campioane si a le oferi cate un buchet de flori. In sala de protocol a aeroportului cei prezenti au ciocnit si cate un pahar de sampanie pentru a celebra succesul istoric obtinut de voleibalistele de la CSM Bucuresti.

“Am mers in aceasta dimineata sa le intampin la aeroport pe campioanele europene la volei, fetele de la CSM Bucuresti. In numele bucurestenilor, le multumesc pentru performanta obtinuta. Echipa noastra si-a adjudecat Cupa Challenge dupa doua victorii categorice in fata echipei Trabzon Idman”, a scris RAZVAN SAVA pe pagina sa de Facebook.

Reamintim ca CSM BUCURESTI a triumfat, duminica, in CHALLENGE CUP dupa o victorie clara cu turcoaicele de la TRABZON IDMAN, scor 3-1 (in tur: 3-1), reusind o performanta istorica, si anume prima cupa europeana cucerita de o trupa de volei feminin din Romania.

Sursa foto: facebook / RAZVAN SAVA