Primarul general RAZVAN SAVA: PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI va fi gata pe 30 iunie

Primarul general interimar RAZVAN SAVA a fost, sambata, in inspectie pe santierul unde se desfasoara lucrarile la pasajul subteran de la PIATA SUDULUI. In urma discutiilor avute cu cei implicati in acest proiect, primarul general RAZVAN SAVA a venit cu promisiune ferma in fata cetatenilor din SECTORUL 4, cei care sunt cei mai afectati de aceasta situatie.

RAZVAN SAVA a venit cu o idee care va scurta termenul de executie al proiectului de la PIATA SUDULUI cu aproximativ 3 saptamani fata de termenul initial. Mai precis, este vorba despre modificarea proiectului initial la partea bazinului de retentie. Propunerea primarului RAZVAN SAVA a fost una care a fost aprobata de constructor, proiectant si de reprezentantii Apa Nova. Astfel, lucrarile de la PIATA SUDULUI din SECTORUL 4 se vor incheia in data de 30 iunie, atunci cand va avea loc inaugurarea PASAJULUI SUBTERAN.

In aceste conditii, traficul ingreunat sau partial blocat de pe calea Vacaresti, intre strada Martisor si Soseaua Oltenitei, in sensul spre Bulevardul Constantin Brancoveanu va deveni, in aproximativ o luna, o amintire pentru cetatenii din SECTORUL 4. Circulatia se va desfasura in continuare, pe Calea Vacaresti, pe patru benzi, cate doua pe sens, in dreptul intersectiei de la PIATA SUDULUI.

PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI din SECTORUL 4  se va face pe directia Calea Vacaresti – Strada Nitu Vasile si va avea o lungime de 85 de metri, iar inaltimea de 5 metri. Proiectul propriu zis prevede si construirea mai multor pasaje pietonale, dar si a unui PASAJ SUBTERAN care va face legatura intre statia de metrou PIATA SUDULUI si peroanele statiei de tramvai de pe Sos. Oltenitei.

Sursa foto: Mondo News