Primarul RAZVAN SAVA: Cel mai tarziu pe 21 martie am putea redeschide ARENA NATIONALA. UPDATE

Primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, se va intalni vineri, cu presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), GINO IORGULESCU, si cel al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), RAZVAN BURLEANU, pentru a discuta despre redeschiderea stadionului ARENA NATIONALA, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 13.00: Primarul general RAZVAN SAVA a sustinut o scurta declaratie de presa la finele discutiilor cu conducatorii fotbalului romanesc. “In urma testelor facute a reiesit ca materialul este de baza B si pe baza expertizei trebuie sa obtinem autorizatia de securitate la incendiu. Ii solicit  domnului DINCU sa grabeasca lucrurile la minister ca sa primim acel agrement. Il somez public pe ministrul VASILE DINCU sa aprobe agrementul care ne va ajuta sa solutionam cat mai repede problema celui mai mare stadion al tarii. Noi i-am trimis solicitarea inca din 19 februarie si, cel mai tarziu, va trebui sa primi un raspuns pe 19 martie. In cel mai rau caz, chiar si daca nu vom primi un raspuns favorabil, vom face tot posibilul sa redeschidem ARENA NATIONALA in data de 21 martie”, a declarat RAZVAN SAVA

RAZVAN BURLEANU si GINO IORGULESCU vor incerca sa il convinga pe primarul RAZVAN SAVA sa gaseasca o solutie pentru a redeschide ARENA NATIONALA pentru amicalul de lux pe care ROMANIA il va disputa cu SPANIA in luna martie.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA IL SOMEAZA PE VICEPREMIERUL VASILE DINCU IN CAZUL ARENEI NATIONALE

Intalnirea care va avea loc vineri face parte dintr-o serie de intalniri intre cei trei pentru ca meciul programat pe data de 27 martie sa aiba loc pe cel mai mare stadion din Romania, ARENA NATIONALA.

ARENA NATIONALA este inchisa din toamna anului trecut, atunci cand s-a aflat ca stadionul care a costat peste 200 de milioane de euro nu detine autorizatia ISU.

Sursa foto: sport