Primarul general RAZVAN SAVA se tine de cuvant: Pasajul de la Piata Sudului din Sectorul 4 primeste 100 de milioane

Primarul general RAZVAN SAVA este un om de cuvant si cetatenii SECTORULUI 4 care mai aveau o urma de indoiala ca lucrarile de la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI se vor prelungi la nesfarsit pot sta linistiti. In urma vizitei facute in week-end-ul recent incheiat de primarul interimar RAZVAN SAVA pe santierul din SECTORUL 4 si a deciziei luate astazi in Consiliul General al Municipiului Bucuresti este limpede ca termenul de finalizare al proiectului se va finaliza la termenul anuntat de edilul general.

Astazi a fost votat BUGETUL PRIMARIEI CAPITALEI pe 2016 si in urma acestei decizii, suma de 100 de milioane de lei a fost alocata lucrarilor de la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI. Sambata, primarul general interimar RAZVAN SAVA a anuntat ca aceasta lucrare ce va ajuta la fluidizarea traficului din zona va fi gata la data de 30 iunie. Edilul a venit cu o idee gratie careia se va scurta termenul de executie al proiectului de la PIATA SUDULUI cu aproximativ 3 saptamani fata de termenul initial. Mai precis, este vorba despre modificarea proiectului initial la partea bazinului de retentie. Propunerea primarului RAZVAN SAVA a fost una care a fost aprobata de constructor, proiectant si de reprezentantii Apa Nova. In plus, cele o suta de milioane de lei alocate la propunerea edilului interimar, astazi, din bugetul PRIMARIEI CAPITALEI ii vor face si pe cei mai pesimisti cetateni ai SECTORULUI 4 sa stea linistiti ca proiectul se va finaliza la termenul anuntat.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA: PASAJUL SUBTERAN DE LA PIATA SUDULUI VA FI GATA PE 30 IUNIE

PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI a fost unul dintre „pariurile” facute cu el insusi de primarul general interimar RAZVAN SAVA in momentul in care l-a inlocuit pe STEFANEL DAN in fruntea institutiei.

PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI din SECTORUL 4  se va face pe directia Calea Vacaresti – Strada Nitu Vasile si va avea o lungime de 85 de metri, iar inaltimea de 5 metri. Proiectul propriu zis prevede si construirea mai multor pasaje pietonale, dar si a unui PASAJ SUBTERAN care va face legatura intre statia de metrou PIATA SUDULUI si peroanele statiei de tramvai de pe Sos. Oltenitei.

Sursa foto: facebook / razvan sava