Primarul general RAZVAN SAVA: Trebuie sa construim UNIREA in fiecare zi

Populatia romaneasca de pe ambele maluri ale Prutului trebuie sa construiasca zilnic Unirea dintre Republica Moldova si Romania, a afirmat primarul Bucurestiului, RAZVAN SAVA.

„Trebuie sa construim Unirea in fiecare zi. In perioada urmatoarea, Romania si Moldova trebuie sa-si intareasca parteneriatul strategic (….) Primarii au un rol extrem de important in proiectul unirii. Noi, ca primari, trebuie sa lucram in fiecare zi pentru Unire, sa le explicam cetatenilor care sunt beneficiile, avantajele acestui proiect si sa consolidam zilnic identitatea nationala in randul lor (…) Infratirea face puterea! Sunt sigur ca cei din generatia mea cum granita de pe Prut va fi istorie”, a declarat primarul general RAZVAN SAVA, in cadrul Conferintei reprezentantilor comunitatilor locale din Romania si Republica Moldova, organizata la Bucuresti, in Sala „C.A. Rosetti” a Parlamentului.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA CONDAMNA ACTELE DE VANDALISM DE LA UNIVERSITATE

450 de infratiri vor fi perfectate astazi intre localitatile din Romania si cele din Republica Moldova. Acordurile de infratire stabilesc actiuni comune pentru dezvoltare in domeniul economic, educational, cultural si sportiv al administratiei publice locale.

1.000 de primari din Romania si Republica Moldova, ministri, deputati si senatori, reprezentanti ai mediului asociativ si specialisti in domeniul economic si al administratiei publice locale au participat la evenimentul organizat la Parlamentul Romaniei.

Conferinta a fostorganizata de Platforma Unionista Actiunea 2012, Grupul inter-parlamentar „Prietenii Unirii”, Institutul pentru Cultura si Drepturi Europene si in parteneriat cu Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru romanii de pretutindeni.

Sursa foto: facebook / RAZVAN SAVA