Primarul IMPUSCAT al HARKOVULUI a fost transportat in ISRAEL

GHENADI KERNES, primarul celui de-al doilea cel mai mare oras ucrainean, HARKOV, IMPUSCAT in spate luni, a fost TRANSPORTAT si este TRATAT in prezent la un spital din Haifa, ISRAEL.

Spitalul ELISHA din Haifa a dat marti un scurt comunicat de presa in care a aratat ca GHENADI KERNES, primarul HARKOVULUI, se afla internat acolo. Operatiile la care a fost supus par a fi avut succes, a comunicat spitalul potrivit FoxNews.

Citeste si: PRIMARUL prorus din HARKOV a fost IMPUSCAT!

GHENADI KERNES, evreu la origine, a ajuns in ISRAEL marti dimineata, insotit de sotie si o echipa de medici israelieni. El a fost transportat in Israel de indata ce a fost stabilizat de medicii ucraineni. KERNES este in COMA ARTIFICIALA si respira ajutat de aparate.

GHENADI KERNES s a fost IMPUSCAT in timp ce facea JOGGING intr-un parc, luni dimineata. In jurul orei locale 11:30, KERNES a fost transportat la spital, unde medicii s-au luptat sa-i salveze viata.

Citeste si: Kosovo: Un politician a fost impuscat mortal

GHENADI KERNES era cunoscut drept unul din apropiatii fostului presedinte ucrainean, VIKTOR IANUKOVICI, care a fugit in februarie in Rusia, la presiunea protestelor de strada.

Sursa foto: independent.md