Primarul interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, a convocat COMANDAMENTUL de IARNA

Primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, a convocat joi, la sediul PMB, un comandament de iarna pentru a preveni efectele unei eventuale inrautatiri a vremii.

“Am o informare ca sunt pregatite de actiune 593 de utilaje, 3.049 — forta umana, 21.130,7 tone material antiderapant, cantitati care se afla pe stoc”, a declarat RAZVAN SAVA.

El a aratat ca, chiar daca nu exista avertizari de la ANM ca vremea se va inrautati, doreste sa afle punctele slabe care la un moment dat trebuie rezolvate.

CITESTE SI: RAZVAN SAVA (PNL) a fost ales PRIMAR INTERIMAR al Capitalei

SAVA i-a convocat pe reprezentantii Apa Nova, Rosal, Romprest, Serviciului de Ambulanta, Politiei Locale, RADET, RATB, Administratiei Strazilor, ISU Bucuresti, Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement, Administratiei Spitalelor, Luxten, Politiei Rutiere si Distrigaz.

“Noi am avut probleme zilele acestea, suntem pregatiti si hotarâti sa rezistam, e bine ca s-au incheiat niste demersuri intr-un mod fericit si bugetul RADET-ului a fost astazi aprobat. Mai putem rezista in conditii extrem de grele câteva zile, dar ne vom reveni cu siguranta. Vreau sa va rog sa ne sprijiniti cu demersuri catre Enel, catre Apa Nova si Politia Rutiera pentru a ne sprijini in activitate”, a spus Marian Agiu, membru in Consiliul de Administratie al RADET.

CITESTE SI: Primarul interimar RAZVAN SAVA: TEATRUL NOTTARA s-ar putea muta in SALA ARCUB

El a spus ca starea celor 4.000 de km de retea de distributie este “aproape buna”, iar regia este pregatita pentru a interveni in zonele cu eventuale avarii pentru a nu multiplica afectarea abonatilor in sezonul de furnizare a energiei termice. “Vom face toate demersurile posibile, suntem organizati in trei schimburi”, a aratat Marian Agiu.

Sursa foto: antena3