Primarul interimar ar Capitalei ar putea fi schimbat din functie marti de majoritatea PNL-PSD din CGMB – surse

Consiliul General al Municipiului Bucuresti se intalneste marti in sedinta extrordinara pentru a-si aproba noul regulament de organizare si functionare. Sedinta este convocata de consilierii generali, nu de primarul general, iar acesta este singurul proiect de pe ordinea de zi.
 
HotNews.ro scrie ca de fapt in aceasta sedinta ar putea avea loc o tentativa de schimbare a primarului general interimar, STEFAN DAN MARIN. Pentru a putea realiza acest lucru, PNL si PSD trebuie sa isi dea mana, doar asa fiind posibila atingerea pragului de doua treimi necesar pentru destituirea din functie a primarului interimar. 

De altfel, in urma cu zece zile PNL a cerut in mod public demisia primarului interimar STEFAN DAN MARIN. 

Vicepresedintele organizatiei PNL Bucuresti, Richard Radu, a declarat la vremea respectiva ca primarul interimar “tergiverseaza rezolvarea problemei RADET, iar masurile pe care le ia impreuna cu cabinetul sau sunt insuficiente, intarziate, defectuoase si paguboase atat pentru RADET, cat si pentru bucuresteni”.

 CITESTE SI: Primarul ROBERT NEGOITA a lansat un ATAC DUR la adresa edilul general STEFANEL DAN

“In lipsa unor masuri ferme pe care starea de fapt o impune, in absenta unei viziuni clare si a unei lipse de implicare, PNL ii solicita public demisia din functia de primar general al municipiului Bucuresti pe care o detine intr-o perioada de interimat in momentul de fata”, a declarat vicepresedintele organizatiei PNL Bucuresti, Richard Radu, consilier in CGMB.

Stefanel Dan Marin a fost ales de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in functia de primar general interimar pe data de 15 septembrie, dupa ce PNL si PSD, care aveau cei doi viceprimari in functie, nu au vrut sa-si asume responsabilitatea interimatului dupa arestarea lui Sorin Oprescu.

CITESTE SI: REACTIE SOCANTA A PRIMARULUI INTERIMAR AL CAPITALEI LA EUROPA FM: BAGA-MI-AS !@$# IN EI

Viceprimarul CORNEL PIEPTEA a invocat probleme personale pentru a nu asigura interimatul, iar viceprimarul din partea PSD, Dan Darabont, spune ca a fost o decizie la nivelul partidului si ca el nu a fugit de responsabilitate.

 
Sursa foto: gandul