Primarul interimar RAZVAN SAVA: Avem BANI pentru ENERGIE TERMICA doar pana la sfarsitul anului

Primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, s-a intalnit, joi, cu vicepremierul VASILE DINCU pentru a solicita Guvernului sprijin financiar in vederea asigurarii continuitatii serviciului de alimentare cu energie termica a Bucurestiului in sezonul rece 2015-2016, precizand ca sunt fonduri doar pana la sfarsitul anului, informeaza Agerpres. 

“Astazi, Bucurestiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termica a orasului doar pana la sfarsitul anului. Creditul obtinut de la Ministerul de Finante si masurile financiare luate de Primarie nu acopera necesarul pentru buna functionare a sistemului centralizat de incalzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016. Ii multumesc public vicepremierului Romaniei, VASILE DINCU, pentru deschiderea la dialog si pentru implicarea in solutionarea problemelor Bucurestiului”, a declarat RAZVAN SAVA, conform unui comunicat de presa transmis de PMB.

CITESTE SI: Primarul Capitalei RAZVAN SAVA declara ca operatorii de deszapezire sunt pregatiti

La intalnire, SAVA a solicitat sprijin financiar din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului pentru a acoperi diferentele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar in sezonul rece 2015-2016.

CITESTE SI: PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI inspecteaza bazele societatilor responsabile cu DESZAPEZIREA

Vicepremierul VASILE DINCU a dat asigurari bucurestenilor ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, impreuna cu Primaria Generala vor cauta solutii pentru buna functionare a sistemului de alimentare cu agent termic al Capitalei, arata sursa citata.

 Sursa foto: agerpres