PRIMARUL municipiului SLOBOZIA, trimis in JUDECATA pentru FALS si INSTIGARE la FALS

Primarul municipiului Slobozia, ALEXANDRU STOICA, a fost trimis in judecata pentru fals si instigare la fals, deoarece a eliberat o autorizatie de constructie pentru o benzinarie fara sa detina toate avizele necesare.

Potrivit anchetatorilor, in anul 2013, primarul impreuna cu alti trei angajati ai primariei au atestat acordurile si avizele necesare pentru obtinerea unei autorizatii de constructie pentru ridicarea unei benzinarii in oras, fara sa detina toate avizele necesare.

Anchetatorii sustin ca cei trei angajati ai primariei au intocmit documente false, fiind instigati de catre primarul Alexandru Stoica.

Primarul municipiului mai este implicat si intr-o alta ancheta, fiind suspect ca a folosit stampilele Primariei Slobozia pentru inmatricularea mai multor autoturisme de lux, astfel incât sa reiasa ca impozitele datorate statului au fost achitate, potrivit unor surse din Politie.

Gruparea din care ar fi facut parte si primarul, era codusa de interlopul Viorel Daniel Dutu, cunoscut in Ialomita pentru infractiuni cu violenta, santaj si camatarie, sustin anchetatorii.