Primarul PIEDONE, de nerecunoscut. Uite ce a patit in Piata Sudului – GALERIE FOTO

Primarul PIEDONE, de nerecunoscut. Uite ce a patit in Piata Sudului - GALERIE FOTO

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost de nerecunoscut, marti, in Piata Sudului, datorita noului look – ras in cap, fara mustata si fara barba -, care l-a ajutat sa depisteze comerciantii care nu dadeau bon fiscal sau inselau la cantar.

Intentia lui Cristian Popescu Piedon nu a fost sa faca verificari in piata, sustin reprezentantii Primariei Sectorului 4. Insa, Piedone a profitat insa de faptul ca nu este recunoscut si a astepat sa-i fie eliberate bonuri fiscale pentru produsele cumparate.

” ‘Mai aveti ceva sa-mi dati?’, i-am intrebat pe cei in culpa. Fireste, au spus ca nu, decat buna ziua. O zi pe care le-am stricat-o, cu siguranta, prezentandu-ma si anuntandu-i ca le reziliez pe loc contractele de inchiriere pentru spatiile pe care le ocupa. De asemenea, acestia nu vor mai primi autorizatii de functionare, necesare desfasurarii activitatii. In perioada urmatoare, aceste spatii vor fi scose din nou la licitatie, iar pe cei care le vor ocupa ii sfatuiesc sa se pastreze in legalitate”, a declarat edilul.

Citeste si: PIEDONE a devenit BUNIC!!! IMAGINI EMOTIONANTE

Potrivit reprezentantilor primariei, pe langa cei care nu eliberau bon fiscal, au fost gasiti, cu acest prilej, si zeci de comercianti care nu aveau case de marcat, iar alti 15 l-au inselat la cantar pe primar.

Urmarea? Control in toata regula, in urma caruia s-au dat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 74.000 de lei, pentru lipsa casei de marcat si neeliberarea bonului fiscal. Totodata, unui numar de 12 comercianti le-a fost retrasa autorizatile de functionare si le-au fost reziliate contractele de inchiriere.

Citeste si: Primaria Capitalei va sesiza PARCHETUL pentru o casa DEMOLATA FARA AUTORIZATIE din zona Armeneasca

De asemenea, au fost confiscate aproximativ 250 de kilograme de fructe si legume, pentru care nu s-au putut prezenta acte de provenienta, iar toate casutele de lemn de pe esplanada Pietei Sudului au fost inchise, edilul constatand ca toti comerciantii care le ocupau nu aveau nici ei case de marcat.

Reprezentantii Primariei Sectorului 4 mai spun ca la noul look al lui Piedone, care l-a ajutat sa nu fie recunoscut in piata, au contribuit si “aproximativ 85 de kilograme in minus”.

“Daca se intampla sa ne intalnim pe strada si sa nu ma recunoasteti, e pentru ca mi-am dat barba jos, intrucat vreau sa-mi sarut nepotelul fara sa-i provoc vreo iritatie”, a spus Piedone.