Primarul Piedone vrea sa infiinteze Politia Animalelor Sector 4

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a dispus demararea procedurilor legale de infiintare a unei structuri specializate, care sa functioneze in cadrul Politiei Locale Sector 4, cu atributii in gestionarea problemei cainilor comunitari.

”Am adoptat aceasta decizie, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a hotarat sa nu acorde sectoarelor Capitalei prerogativele necesare solutionarii problemei cainilor fara stapan. In baza prevederilor Legii nr. 215/2001, voi inainta spre aprobarea Consiliului Local al Sectorului 4 un proiect de hotarare, privind infiintarea la nivelul Politiei Locale Sector 4 a unei structuri specializate cu atributii in gestionarea problemei cainilor comunitari”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Primarul le-a cerut administratorilor de imobile din sectorul 4 sa intocmeasca cate un tabel nominal continand semnaturile a 51% dintre locatari, prin intermediul caruia sa-si exprime acordul cu privire la amplasarea in spatele blocului a unei singure custi, pentru adapostirea animalului adoptat de catre asociatie.

sursa foto: mediafax.ro