Primarul PSD din BUZAU, CONSTANTIN BOSCODEALA, implicat intr-un SCANDAL SEXUAL. REACTIA edilului. UPDATE

Marti seara a ajuns in spatiul public un filmulet care il prezinta pe primarul PSD al municipiului Buzau, CONSTANTIN BOSCODEALA, intr-o situatie mai mult decat compromitatoare.

UPDATE 13.00: “Am vazut aceasta informatie, este o facatura. M-am consultat in aceasta dimineata cu avocatul si in cel mai scurt timp o sa depun o plangere la Parchet. Filmul este un santaj dupa parerea mea”, a spus CONSTANTIN BOSCODEALA, potrivit Romania TV.

CONSTANTIN BOSCODEALA ar fi fost surprins intr-o camera de hotel in timp ce intretinea RELATII SEXUALE cu doua tinere, imaginile compromitatoare fiind distribuite, marti seara, in mailurile mai multor redactii de ziar. Pe filmuletul de 15 minute, ce pare a fi inregistrat in anul 2012, CONSTANTIN BOSCODEALA apare in compania a doua tinere, intr-o camera de hotel. Din conversatia intretinuta de politician reiese ca una dintre fete ii este cunostinta mai veche.

In partea a doua a inregistrarii, personajele apar intretinând RELATII SEXUALE. Veridicitatea imaginilor este incerta, insa la prima vizionare asemanarile sunt izbitoare. Inregistrarile au fost realizate cu camere ascunse. Razbunare sau atac politic in an electoral filmul, despre care mai bine de trei ani nu s-a stiut nimic, a fost lansat doar câteva luni inainte de alegerile locale si parlamentare, cel mai probabil cu scopul de a-l compromite pe CONSTANTIN BOSCODEALA si a-l scoate pe linie moarta din politica.

Amplasarea a cel putin doua camere video in spatiul care avea sa gazduiasca intrunirea amoroasa demonstreaza ca totul a fost planificat. Filmul a fost livrat gata montat. CONSTANTIN BOSCODEALA are 54 de ani, este casatorit si are trei copii din doua casnicii. Conduce PRIMARIA BUZAU de aproape doua decenii, fiind cel mai longeviv primar din istoria orasului BUZAU. A fost presedinte al PSD BUZAU pâna in toamna anului trecut când, din cauza problemelor in justitie, a renuntat la functie.

CONSTANTIN BOSCODEALA a fost acuzat de ABUZ in SERVICIU, in doua dosare de cercetare penala, in ultimul dintre acestea fiind condamnat, de prima instanta, la cinci de ani de inchisoare. Primarul BUZAULUI CONSTANTIN BOSCODEALA a facut apel si spera sa fie achitat, deoarece considera ca i s-a facut o mare nedreptate.

Sursa foto: realitatea