PRIMARUL PSD de la IASI, MIHAI CHIRICA, cere demisia lui FLORIN IORDACHE si abrogarea OUG pe JUSTITIE

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si lider al filialei Iasi a partidului, cere abrogarea urgenta a OUG de modificare a Codurilor Penale si demisia lui Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, informeaza News.ro.

Chirica a facut declaratia intr-o conferinta de presa la Iasi, in timp ce la Bucuresti incepea sedinta Comitetului Executiv al partidului. “Am ales de la inceputul carierei mele politica sa spun adevarul si sa nu-mi fie rusine sa ma uit in ochii iesenilor, ai membrilor de partid si ai constiintei mele”, a afirmat Chirica in conferinta de presa.

El a spus ca, in calitate de lider al PSD Iasi, le propune lui Liviu Dragnea si Guvernului Grindeanu sa abroge “la fel de urgent ordonanta de urgenta 13”, sa propuna proiect de lege Parlamentului, sa faca o dezbatere publica, sa consulte specialistii si societatea civila. Primarul municipiului Iasi a cerut “sa se refaca pactul social si politic cu romanii”. “Cer public demisia ministrului Florin Iordache, pe care il vad singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat in ultimele zile”, a mai spus vicepresedintele PSD.

Sursa foto: bzi