Primarul RARES MANESCU a coordonat actiunea de deszapezire din SECTORUL 6

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, cand in Capitala a nins abundent si a viscolit, primarul Sectorului 6 RARES MANESCU a coordonat ACTIUNEA de DESZAPEZIRE derulata de Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana SECTOR 6 (ADPDU) impreuna cu S.C. Urban S.A., in vederea asigurarii fluentei traficului rutier si pietonal.

O importanta deosebita a fost acordata curatarii de zapada a strazilor si trotuarelor din zonele unde sunt amplasate obiective de interes social: scoli, gradinite, oficii postale, unitati sanitare si piete agroalimentare.

Astfel, ADPDU 6 a actionat permanent, incepand din noaptea de 16/17 ianuarie si pana in dimineata zilei de astazi, prin operatiuni de lamuire si imprastiere material antiderapant (640 de tone) pe arterele secundare de circulatie din sector.

In paralel, S.C. Urban S.A. a actionat in acest interval de timp pe strazile principale si secundare cu: 44 de pluguri, 26 de sararite, 7 cisterne si 6 incarcatoare frontale, imprastiind peste 900 de tone de material antiderapant si alte 300 de tone de solutie ecologica antiinghet. In ceea ce priveste forta de munca, 118 lucratori ai Urban s-au aflat ieri pe teren.

“Le multumesc membrilor comunitatii care au curatat de zapada si gheata trotuarele si caile de acces in imobile, dand astfel dovada de spirit civic si o mana de ajutor echipelor de interventie ale autoritatii locale. Vom continua sa actionam la capacitate maxima si in zilele care urmeaza”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6