Primarul RARES MANESCU a dispus interventii pentru deszapezire in tot SECTORUL 6

Incepand de duminica seara, cand in Capitala a inceput sa ninga, PRIMARUL SECTORULUI 6 RARES MANESCU a coordonat actiunea de deszapezire derulata de Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana SECTOR 6 (ADPDU) impreuna cu S.C. Urban S.A., in vederea asigurarii fluentei traficului rutier si pietonal.

Astfel, ADPDU SECTOR 6 a actionat atat noaptea trecuta cat si in dimineata zilei de astazi prin operatiuni de lamuire si imprastiere material antiderapant (aproximativ 250 de tone) pe arterele secundare de circulatie: 109 strazi adiacente blocurilor de locuinte si 300 de alei fara nume.

In paralel, S.C. Urban S.A. a actionat in noaptea de 3/4 ianuarie a.c. pe strazile principale si secundare cu: 16 pluguri, 8 sararite, 7 cisterne si 2 incarcatoare frontale, imprastiind peste 500 de tone de material antiderapant. Solutiile de deszapezire folosite si in aceasta iarna sunt ecologice, pentru a curata temeinic strazile si pentru a nu deteriora carosabilul.

“Pe teren se afla in acest moment sute de lucratori ai Urban si ADPDU SECTOR 6, mobilizati pentru a curata zapada. Acordam, ca in fiecare an, o atentie deosebita asigurarii accesului catre unitatile sanitare, scolare, piete si alte institutii de interes public. Le multumesc membrilor comunitatii care si-au deszapezit trotuarele si caile de acces, dand astfel dovada de spirit civic”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6