Primarul RARES MANESCU incurajeaza COLECTAREA SELECTIVA in SECTORUL 6

De la 1 ianuarie si pana la sfarsitul lunii septembrie 2015, in SECTORUL 6 au fost colectate selectiv de la populatie 279 de tone de deseuri. Potrivit raportului de monitorizare a cantitatilor colectate de la populatie, intocmit de societatea de salubrizare cu care PRIMARIA SECTORULUI 6 se afla sub contract, in fiecare dintre cele noua luni ale anului curent au fost stranse in medie 30.000 de kilograme de deseuri reciclabile (sticla, hartie-carton si plastic).

“Le multumesc membrilor comunitatii care s-au alaturat campaniei de colectare selectiva. Reciclarea este necesara, chiar daca procesul solicita mai multa rabdare fata de simpla aruncare la gunoi a deseurilor. Pentru mediul inconjurator si pentru binele intregii planete, este important ca fiecare dintre noi sa fim parte din acest proces. La nivelul SECTORULUI 6, facem toate demersurile pentru a promova colectarea selectiva si grija pentru ceea ce ne inconjoara”, a declarat RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6.

CITESTE SI: PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU, A DISPUS RIDICAREA A ZECE TONE DE DESEURI DIN CARTIERUL MILITARI

In prezent, la dispozitia locuitorilor SECTORULUI 6 se afla peste 300 de containere destinate colectarii separate a deseurilor de ambalaje. In ceea ce priveste „recordurile” inregistrate, cea mai mare cantitate a fost colectata in luna septembrie, iar  cea mai mica, in luna iulie.

Tot in acest an, PRIMARIA SECTORULUI 6 a obtinut Premiul de Excelenta in cadrul competitiei „Orasul Reciclarii”, editia a III-a, fiind una dintre municipalitatile care s-au implicat si evidentiat in mod deosebit in colectarea diferentiata a deseurilor reciclabile.

Sursa foto: primarie6