Primarul RARES MANESCU va invita la evenimentul: „Drumul Taberei, cartier european, cu ajutorul tau!”

PRIMARIA SECTORULUI 6, prin Centrul Cultural European SECTOR 6, alaturi de Grupul Civic „Initiativa Favorit”, Centrul de Resurse pentru Participare Publica (CeRe) si A.R.C.U.B. invita membrii comunitatii la evenimentul „Drumul Taberei, cartier european, cu ajutorul tau!”

Evenimentul va avea loc miercuri, 11 noiembrie a.c. si joi, 12 noiembrie a.c., incepand cu orele 19:00, la Biblioteca Culturala, din Drumul Taberei nr. 4 (zona fostului Complex Comercial Ho si Min).

CITESTE SI: RARES MANESCU LA ANIVERSAREA CORULUI SYMBOL: ESTE FOARTE IMPORTANT SA SPRIJINIM SI SA PROMOVAM VALORILE CULTURALE ROMANESTI AUTENTICE

„Initiativele in care autoritatile publice se alatura organizatiilor non-guvernamentale sunt exemple ce demonstreaza ca oamenii lucreaza impreuna pentru binele comunitatii si pentru viitorul orasului. Cand locuitorii se implica activ in viata cetatii, cand discuta si iau impreuna decizii, ei contribuie la dezvoltarea comunitatii, acum si in viitor”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Bucurestiul se pregateste sa candideze la titlul de Capitala Europeana in anul 2021.  Bucurestiul poate sa devina capitala culturala europeana, daca si membrii comunitatii se implica!

Sursa foto: primarie6