Primarul RAZVAN SAVA, despre operatorii de deszapezire ce nu isi indeplinesc sarcinile: Vom fi mai fermi in aplicarea legii

Primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, a declarat luni ca reprezentantii municipalitatii vor fi mai fermi in aplicarea legii in ceea ce ii priveste pe operatorii de deszapezire care nu isi duc la indeplinire sarcinile, informeaza Agerpres. 

”Vom fi mai fermi in aplicarea legii. Operatorii de deszapezire ce nu isi duc la indeplinire sarcinile conform planului de deszapezire vor fi monitorizati. Cei care nu isi duc la indeplinire sarcinile vor fi sanctionati”, a spus SAVA, dupa efectuarea de vizite de lucru la bazele societatilor Romprest si Supercom responsabile cu deszapezirea in sectoarele 1, 2 si 5.

CITESTE SI: PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI inspecteaza bazele societatilor responsabile cu DESZAPEZIREA

In plus, el a mentionat ca pentru prima data iarna aceasta un sistem GPS este montat pe fiecare utilaj de deszapezire din oras.

”Avem acest sistem GPS, care este cerut si in strategia de salubrizare ce a fost votata in primavara, deci vom avea date reale de la operatorii de deszapezire. Pentru noi va fi eficient, ne da date in timp real”, a mentionat SAVA.

El a precizat ca in Bucuresti sunt 560 de utilaje de deszapezire, dintre care 82 in sectorul 1, 145 in sectorul 2 si 49 in sectorul 5. In opinia sa, operatorii din sectoarele 1, 2 si 5 sunt pregatiti pentru deszapezire.

CITESTE SI: CIOLOS VREA O REUNIUNE A COMANDAMENTULUI DE IARNA PENTRU A ANALIZA PREGATIRILE PENTRU SEZONUL RECE

Edilul general interimar a amintit ca exista un plan de deszapezire, prioritare sunt strazile principale, dupa care se intervine si pe cele secundare.

Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a inceput luni actiunea de verificare a bazelor de deszapezire din toate sectoarele Capitalei pentru a se asigura ca operatorii respecta programul de masuri si actiuni.

Verificarile vor continua zilele urmatoare la societatile responsabile cu implementarea programului de iarna in sectoarele 3, 4 si 6.

 Sursa foto: b365