Primarul RAZVAN SAVA le cere responsabililor cu deszapezirea sa faca tratamente corecte

Primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, le-a cerut responsabililor cu deszapezirea sa aplice tratamente corecte, avand in vedere conditiile meteo favorabile crearii poleiului, informeaza Agerpres.

“Ma adresez in primul rand factorilor implicati, adica cei care se ocupa de actiunea aceasta de deszapezire, va aduc la cunostinta ca in seara aceasta, dupa miezul noptii, avem o avertizare de polei, deci atentie la ceea ce inseamna refugii, statii de masina, treceri de pietoni, trotuare. Faceti tratamentele corecte! Ati vazut ca astazi s-au aplicat si sanctiuni pentru ca serviciul de deszapezire nu a fost nici macar satisfacator. In seara aceasta conditiile meteo sunt favorabile crearii poleiului”, a spus SAVA, marti seara, la un comandament de iarna convocat la Primaria Capitalei.

CITESTE SI: Operatorii de DESZAPEZIRE din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de PRIMARIA CAPITALEI

El a punctat ca municipalitatea este hotarata sa isi duca la indeplinire activitatea de monitorizare, coordonare si control. “Fac apel la toti factorii implicati sa isi faca asa cum trebuie acest serviciu, pentru ca noi suntem hotarati sa aplicam si sanctiuni”, a declarat edilul.

SAVA a precizat totodata ca a participat la o intalnire la Ministerul Energiei privind incalzirea in cartierele Militari si Drumul Taberei.

“In ceea ce priveste problema destul de sensibila pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei si Militari speram ca in noaptea aceasta succesiv vor avea si caldura in locuinte”, a spus SAVA.

 Sura foto: aktual24