PRIMARUL RAZVAN SAVA: S-ar putea pierde 300.000 de euro investit din fonduri UE pentru Spitalul Foisor

Aproximativ 300.000 de euro, suma folosita din fonduri europene pentru modernizarea Spitalului Foisor, ar putea fi pierduta, a anuntat, vineri, primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA.

“S-ar putea ca acesti bani chiar sa ii pierdem, ce s-a tras inainte de 31 decembrie 2015, pentru ca din faza de proiectare, proiectul a fost intocmit foarte prost, licitatia care s-a organizat a necesitat multe clarificari, s-a prelungit foarte mult. La momentul acesta se pare ca se va lua hotararea sa se renunte la licitatia respectiva, sa se intrerupa, pentru ca nu se poate realiza prin proiectul respectiv”, a spus primarul la o dezbatere cu ONG-urile pe marginea proiectului de buget al Capitalei pe 2016.

CITESTE SI: Solicitare expresa a primarului general RAZVAN SAVA pentru EDILII de SECTOR

El a precizat ulterior ca este vorba de 300.000 de euro, care se vor pierde din cauza unui “blocaj, inceput din faza de proiect”.

“Proiectul e prost facut si din cauza aceasta sunt multe neclaritati, s-au cerut foarte multe clarificari si am cerut Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti sa ia o hotarare in sensul acesta. Ori renunta la licitatie, ori daca sunt solutii sa poata continua… Nu putem termina pana la 30 iunie si atunci banii se vor pierde”, a declarat primarul, dupa dezbateri, raspunzand presei.

CITESTE SI: PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI, RAZVAN SAVA, SI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU PRIMARIA SECTORULUI 4

 Sursa foto: agerpres