Primarul ROBERT NEGOITA a inceput CURATENIA de PRIMAVARA in Sectorul 3

Ca in fiecare an ca si pana acum, in Capitala se organizeaza curatenia de primavara, la care participa sute de muncitori si zeci de utilaje care curata spatiile verzi din diferite zone ale orasului. Si in acest an, Sectorul 3 al Bucurestiului nu duce lipsa de o ampla actiune de curatenie a spatiilor verzi. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, pastreaza traditia de a curata spatiile si zonele verzi pe care le are in subordine. Campania, denumita “Curatenia de primavara in sectorul 3” va aduna aproximativ 250 de muncitori al ADPB si cateva zeci de utilaje, care vor asigura toaletarea pomilor, acolo unde va fi cazul, curatarea locurilor de joaca din jurul blocurilor, dar si improspatarea zonelor verzi si a locurilor de joaca pentru copii.

In aceeasi campanie intensa, vor fi sadite flori perene, vor fi plantati pomi si vor fi efectuate lucrari de intretinere a gazonului, acolo unde este cazul.

Odata cu incalzirea vremii, in paralel cu aceasta curatenie, se vor igieniza si monta pubelele ecologice, pentru asigurarea curateniei.

Sectorul 3 a implementat in anul 2013, in premiera in Bucuresti, sistemul subteran de colectare selectiva, un sistem ingenios la standarde europene. 
Din cauza situatiei in care se afla Parcul IOR, si anume ca cele 12 hectare ale sale sunt retrocedate, iar Primaria nu poate avea o actiune de salubrizare, s-a decis, ca si pana acum, ca aceasta curatenie sa se faca cu voluntari. 

In anii precedenti, la aceasta curatare a parcului au participat numerosi cetateni ai Sectorului 3, prin voluntariat, iar treaba a mers perfect din orice punct de vedere.

Sursa foto: b1tv