Primarul ROBERT NEGOITA a lansat un ATAC DUR la adresa edilul general STEFANEL DAN

Un nou scandal a inceput la nivelul Administratiei din Capitala. Primarul Sectorului 3, ROBERT NEGOITA, a lansat un ATAC DUR la adresa edilul general interimar, STEFANEL DAN MARIN, pe care il acuza ca nu-si ia in serios atributiile.

“Ma vad nevoit sa-l anunt public pe primarul interimar al Muncipiului Bucuresti, STEFANEL DAN MARIN, ca prezenta sa in aceasta functie risca deja sa prejudicieze interesele bucurestenilor.

CITESTE SI: REACTIE SOCANTA A PRIMARULUI INTERIMAR AL CAPITALEI LA EUROPA FM: BAGA-MI-AS !@$# IN EI

In Sectorul 3, mai multe proiecte importante sau urgente nu au fost efectuate, iar situatia este similara si in alte sectoare. De exemplu, lucrarile la linia de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu stagneaza, asa incat problemele in trafic au devenit o constanta. In plus, lucrarile la pasajul Bulevardul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, care ar trebui incheiate pana la sfarsitul acestui an, sunt blocate in acest moment.

N-a avut loc, pana acum, nicio actiune de dezinfectie si deratizare, iar unele zone sunt in bezna, pentru ca intretinerea iluminatului public a fost, practic, abandonata.

Nu doresc sub nicio forma ca locuitorii Sectorului 3 sa aiba de suferit din cauza managementului slab al conducerii Capitalei. De aceea, il avertizez pe STEFANEL DAN MARIN, primar interimar, sa-si ia atributiile in serios si sa rezolve urgent toate problemele semnalate”, a scris primarul ROBERT NEGOITA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea