PRIMARUL SECTORULUI 3, ROBERT NEGOITA, AUDIAT LA DNA. REACTIA EDILULUI

Primarul sectorului 3, ROBERT NEGOITA, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in dosarul in care este cercetat pentru EVAZIUNE FISCALA, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE: La iesire, ROBERT NEGOITA a spus ca procurorii l-au anuntat ca se face o expertiza in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, precizand ca in paralel va face si el o expertiza. ROBERT NEGOITA a subliniat ca de sapte ani are sechestru pe avere si mare parte din bunurile sale au fost deja scoase la licitatie si valorificate.

“Nu am nimic de declarat. Discutam de obiectivele unei expertize. Am fost anuntati ca se va face o expertiza. Vom face si noi una in paralel. In mod normal, o expertiza sta la baza oricarei discutii. Nu se va confirma banuiala procurorilor prin expertiza”, este convins ROBERT NEGOITA.

PRIMARUL SECTORULUI 3 a precizat ca in declaratia lui de avere sunt trecute toate bunurile cu care a mai ramas, care sunt puse deja sub sechestru. “M-ati intrebat de avere. Mi-au pus deja de sapte ani sechestru pe tot, mi-au scos deja la licitatie cea mai mare parte, le-au valorificat. Uitati-va in declaratia mea de avere. Inca ce n-au apucat sa valorifice figureaza in declaratie, dar tot este sub sechestru”, a adaugat ROBERT NEGOITA.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul