Primarul Sectorului 6, RARES MANESCU, a avut o intrevedere cu primarul general interimar, RAZVAN SAVA

Marti, 15 decembrie 2015, PRIMARUL SECTORULUI 6 RARES MANESCU a participat la o intalnire a primarului general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, cu primarii de sector ai Municipiului Bucuresti. Discutiile au vizat situatia RADET, constituirea Comandamentului de Deszapezire pentru iarna 2015-2016, precum si fluidizarea traficului rutier in zonele cele mai sensibile din Bucuresti.

„Am participat, la invitatia primarului general interimar, la o intrunire care vizeaza buna colaborare intre sectoarele Municipiului Bucuresti si Primaria Generala. Pentru o administrare mai eficienta a Capitalei este necesara o conlucrare a tuturor institutiilor administratiei publice locale.

Am discutat despre situatiile concrete care au cea mai mare importanta pentru bucuresteni: situatia RADET, deszapezirea, traficul rutier, dar si despre problemele specifice ale SECTORULUI 6. Primarul general RAZVAN SAVA m-a incredintat ca circulatia in zona Eroilor, care afecteaza membrii comunitatii SECTORULUI 6, va fi reluata cat mai curand cu putinta.

De asemenea, am fost informat ca proiectele vitale pentru cetatenii sectorului nostru se afla pe agenda PRIMARIEI GENERALE si vor primi atentia cuvenita”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6