PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU, a dispus ridicarea a zece tone de deseuri din CARTIERUL MILITARI

Din dispozitia Primarului RARES MANESCU, Directia Generala de Politie Locala SECTOR 6, prin Directiile Protectia Mediului si Ordine Publica, a intreprins la sfarsitul saptamanii trecute o ampla actiune de salubrizare si igienizare a unui teren viran aflat in apropierea Strazii Stupca, intersectie cu Strada Ajustorului din CARTIERUL MILITARI.

Pe langa disconfort, deseurile depozitate produceau o imagine cu impact negativ asupra zonei. In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat de pe domeniul public aproximativ 10 de tone de deseuri. Actiunea face parte din campania de curatenie generala „Pastram SECTORUL 6 curat impreuna!”, demarata de Primarul RARES MANESCU.

CITESTE SI: RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6, SPRIJINA FORMAREA PROFESIONALA DIN CADRUL O’SCAR – SCOALA COMERCIALA AUSTRIACA DIN ROMANIA

Programul isi propune sa schimbe aspectul intregului sector si cuprinde: curatarea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joaca si de odihna; spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale.

Politia Locala SECTOR 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate. Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia echipelor au la dispozitie numerele de telefon: 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de mail comunicare@primarie6.ro.

Sursa text si foto: primarie6