Primarul Sorin Oprescu ii sfatuieste pe bucuresteni sa se planga mai putin

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a sustinut, miercuri dimineata, o declaratie de presa la sediul INFOTRAFIC din cadrul Politiei Capitalei, edilul sef invitandu-i pe cetatenii bucuresteni sa nu se mai planga de fiecare problema pe care o intampina, informeaza postul Realitatea Tv.

“Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele de o parte si de alta a strazilor sunt curatate”, a afirmat acesta, la intrebarile ziaristilor.

Sorin Oprescu  a declarat ca nu s-au inregistrat evenimente majore  la RADET, RATB sau ELCEN, iar la ora 5.30 dimineata 250 de utilaje de deszapezire se aflau pe teren.

“Le multumesc cetatenilor care si-au curatat zapada din fata imobilelor sau a firmelor. In schimb, nu le multumesc alaora care isi lasa masina ca niste tristi in mijlocul strazii”, a comentat Oprescu, precizand insa ca incidentele de acest gen s-au redus in ultima perioada, la circa 80-90 de cazuri ceea ce inseamna ca „a mai crescut bunul simt in ei”.

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. 14 judete si Capitala se afla, incepand cu ora 06.00 si pana la ora 23.00 sub avertizarea cod portocaliu de ninsoare si viscol, in timp ce alte zece judete sunt sub avertizarea cod galben de ninsoare si viscol. La ora 05.30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu – Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national – DN 24D Balabanesti – Tulcesti, in judetul Galati.

Sursa foto: gandul.info