Primarul Timisoarei, NICOLAE ROBU, este audiat la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice

PRIMARUL TIMISOAREI, NICOLAE ROBU, este audiat marti dimineata la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. ROBU a ajuns la sediul Politiei Timis putin dupa ora 9, cu mai multe documente, informeaza opiniatimisoarei.

NICOLAE ROBU a fost chemat la SICE pentru a da declaratii despre o investitie din fonduri europene: cladirea Incuboxx, un centru de afaceri din domeniul IT.

La audieri au fost chemati toti membrii Comisiei de Investitii din cadrul municipalitatii, care au semnat receptia lucrarii: Aurelia Junie – sefa Directiei de Dezvoltare, Culita Chis – seful Directiei Tehnice, Martin Staia – fost sef al Directiei de Patrimoniu, Adrian Bere – seful Directiei de Mediu, Sorin Ciurariu – fost arhitect sef al orasului, Ciprian Cadariu – actualul arhitect sef al orasului, Mihai Costa – seful Directiei Institutii Scolare, Medicale, Sportive si Culturale. Acestia au semnat receptia lucrarii. Din comisie mai face parte si Smaranda Haracicu, sefa Directiei Economice, însa aceasta nu a iscalit procesul verbal de receptie.

CITESTE SI: ZECI DE PERCHEZITII DNA IN BUCURESTI SI 5 JUDETE. DUMITRU BUZATU, PRESEDINTELE CJ VASLUI, PRIMARII DIN HUSI SI BARLAD, VIZATI DE ANCHETA. UPDATE

Potrivit unor surse citate de opiniatimisoarei, subcontractantul firmei Saiftim, Flexik Automation, ar fi depus o plangere pentru ca nu si-a primit banii de la firma constructoare. La un moment dat, reprezentantii subcontractantului au mers sa verifice instalatiile montate si au luat cateva componente.

La iesirea de la Politie, NICOLAE ROBU a spus ca nu face nici o declaratie, pana ce nu va ajunge la primarie. Edilul a precizat comentat ca nu este cercetat penal si ca va sustine o conferinta de presa pe aceasta tema.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA LA PRIMARIA TIMISOARA. REACTIA EDILULUI NICOLAE ROBU. UPDATE

Sursa foto si text: opiniatimisoarei