Primele doze de vaccin împotriva coronavirusului ajung în România în prima zi de Crăciun

Primele 10.000 de doze ale vaccinului împotriva noului coronavirus vor ajunge în România, vineri la ora 12.00, pe la Vama Nădlac 2, în ziua de Crăciun, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Zilele europene ale vaccinării se desfășoară în perioada 25-27 decembrie, acțiuni legate de acest eveniment vor fi organizate în București și în toate regiunile țării.

Sâmbătă, 26 decembrie, primele doze de vaccin anti-COVID 19 vor ajunge la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, desemnat Centru național de stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19. Ora aproximativă de sosire a vaccinurilor la Institutul Cantacuzino este 07.00.

Vaccinarea începe duminică, 27 decembrie, în toate cele 10 spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19. (Lista completă AICI)

Vaccinarea propriu-zisă de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” va începe duminică, 27 decembrie, la ora 09.00. În aceeași zi, acțiuni similare vor fi organizate și în celelalte nouă spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19, după ora 10.00

Sursa foto: adevarul