PRIMELE FOTOGRAFII cu presedintele HOLLANDE si actrita JULIE GAYET la Palatul Elysee

O revista de scandal franceza a publicat vineri primele fotografii impreuna ale presedintelui Frantei, Francois Hollande, si a presupusei sale partenere, actrita Julie Gayet, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Este vorba de revista ‘Voici’, care a publicat pe prima pagina imagini ale celor doi vorbind la o masa din gradina interioara a Palatului Elysee, unde publicatia asigura ca actrita “practic s-a instalat”.

“Aceste fotografii, adevarate instantanee ale unui cuplu de indragostiti, au fost facute in octombrie”, subliniaza revista, potrivit careia, “din vara nu a trecut o singura saptamana fara ca Gayet si barbatul vietii sale sa nu fi petrecut noaptea impreuna”.

CITESTE SI: Closer: François Hollande si Julie Gayet au o relatie din campania pentru prezidentiale din 2012

Idila atribuita presedintelui francez a fost facuta publica in ianuarie anul acesta de revista Closer. Aceste dezvaluiri au dus la despartirea dintre presedinte si partenera lui de atunci, Valérie Trierweiler. Presedintele a evitat sa vorbeasca despre viata lui personala, in timp ce Trierweiler a publicat o carte autobiografica ce s-a vandut in Franta in peste 600.000 de exemplare.

Gayet s-a aratat in schimb discreta in privinta relatiei sale cu Hollande si s-a limitat sa denunte unele publicatii pentru atingere adusa vietii sale private. Potrivit revistei ‘Voici’, Gayet este adusa la Palatul Elysee de un sofer si o escorta care se asigura ca nu o urmareste nimeni, inainte de a intra discret in cladirea prezidentiala.

CITESTE SI: Francois Hollande a anuntat incetarea relatiei cu Valerie Trierweiler 

Actrita urca pe o scara de serviciu pana la etajul intai pentru a se intalni cu Hollande dupa orele de program si ramane, in general, pana a doua zi la orele 7,30. Revista asigura ca intalnirile dintre cei doi sunt tot mai dese si se lasa vazuti din ce in ce mai mult de personalul de la Palat.

Sursa foto: lemonde.fr, twitter