Primele imagini aparute pe Internet cu Lamborghini Huracan. GALERIE FOTO

Lamborghini pregateste succesorul modelului Gallardo, care va fi modelul Huracan, acesta urmand sa debuteze in primavara anului viitor la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Huracan va debuta in primele patru luni ale anului 2014, la Salonul Auto de la Geneva. Propulsia noului model va fi asigurata de un motor V10 aspirat, de 600 CP, scrie 4tuning.ro. Pe internet au aparut primele imagini ale modelului Lamborghini Huracan, insa nimeni nu poate confirma autenticitatea lor. Mult anticipatul Lamborghini Huracan ne dezvaluie pentru prima oara cateva dintre liniile si formele ce alcatuiesc design-ul sau exterior, succesorul modelului Gallardo bucurandu-se de numeroase detalii angulare la nivelul caroseriei, plus blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED.

De asemenea, succesorul modelului Gallardo ar putea fi oferit inca de la bun inceput atat intr-o versiune cu tractiune spate, cat si intr-o varianta cu tractiune integrala, lista cu specificatii tehnice continuand cu cele doua optiuni pentru cutia de viteze (manuala in sase rapoarte sau automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj), respectiv contructia ultra-usoara realizata dintr-o combinatie de aluminiu si fibra de carbon.

Sursa foto: 4tuning.ro