Primele imagini cu Arnold Schwarzenegger din culisele filmului Terminator 6. Video

Arnold Schwarzenegger revine cu un nou film “Terminator” și, pentru a le aminti fanilor că T-800 încă mai are ceva de spus, a publicat un clip din culisele părții a șasea din franciza SF.

Cu toate că nu știu niciun detaliu despre scenariu, fanii au primit bine vestea că vor avea parte de “Terminator 6”. La cârma proiectului se află legendarul producător James Cameron, iar Linda Hamilton, actriță care a jucat rolul lui Sarah Connor, partenera lui T-800, va reveni și ea în franciză.

Primele imagini din culisele “Terminator 6” au fost publicate pe YouTube de Fondul Național de Film din Ungaria, țara în care a fost filmat proiectul. Astfel, fanii au putut să-l vadă pe Arnold înregistrând câteva cadre din peliculă. Vara trecută, el și regizorul Tim Miller au lucrat cu echipele locale și au ținut să laude evoluția industriei cinematografice din Ungaria.

Citește și: PRIMA FOTOGRAFIE CU VIN DIESEL ÎN ROLUL LUI BLOODSHOT! CUM ARATĂ ÎN ROLUL DE ARMĂ UMANĂ! FOTO ÎN ARTICOL

La un moment dat, în filmulețul care face înconjurul internetului, Schwarzenegger afirmă chiar că “Budapesta este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume” și mărturisește că decizia de a lucra acolo este “cea mai înțeleaptă” pe care a luat-o vreodată. Cât despre James Cameron, care a și regizat primele filme “Terminator”, el a afirmat că are încredere deplină în faptul că Tim Miller, care a preluat ștafeta, va oferi o viziune proaspătă francizei, ba chiar o va dezvolta cu noi personaje.

Până acum, pe internet au apărut doar imagini și clip-uri scoase din context, împreună cu câteva fotografii cu Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, pe care actorul le-a publicat pe social media. De aceea, fanii sunt și mai curioși să vadă materiale care au legătură cu “Terminator 6”, indiferent că sunt oficiale sau doar din culise.

Filmul “Terminator 6” va avea lansarea pe 1 noiembrie 2019, după ce data inițială a premierei a fost mutată pentru a nu se suprapune cu “Wonder Woman 1984”. Până atunci, studiourile sigur vor dezvălui mai multe materiale video din poveste, așa că fanilor nu le rămâne decât să își păstreze răbdarea.

Sursa traducere: filmnow.ro