Primele imagini cu Will Smith din filmul Aladdin! Cum arată în rolul duhului din lampă! Galerie foto

Studiourile Disney au publicat primele imagini cu distribuția filmului live-action “Aladdin”, care îi are pe Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud și Marwan Kenzari în rolurile principale. Regizat de Guy Ritchie, filmul este o reinterpretare a desenlor animate care au făcut furori în anul 1992.

În versiunea originală, Genie, duhul din lampa, era interpretat de regretatul Robin Williams. În varianta din 2019, el va fi jucat de Will Smith, care a mărturisit pentru cel mai nou număr al revistei Entertainment Weekly că a fost îngrozit să calce pe urmele îndrăgitului Williams.

“Când accepți un proiect atât de iconic, te îngrozesti. M-am întrebat dacă Robin a lăsat loc de creativitate și, adevărul e, că nu a făcut-o. El l-a impregnat pe Genie cu personalitatea sa și și-a pus o amprenta extraordinară pe personaj”, a spus Will Smith.

Citește și: V-O AMINTIŢI PE SABRINA? IATĂ CUM ARATĂ LA 50 DE ANI, ÎN COSTUM DE BAIE, INTERPRETA HITULUI „BOYS“

Actorul a adăugat că va încerca să-l omagieze pe Robin Williams cu prestația sa: “Versiunea mea nu îi va face concurență. Va avea aceeași energie, dar va aduce și câteva elemente unice.” Văzând primele imagini cu Smith în postura duhului din lampă, fanii s-au grăbit să constate că el nu apare sub forma de nor albastru, celebră în desenele animate. “O să fiu albastru! Ceea ce vedeți este formă umană, deghizată, a lui Genie. Personajul meu va fi CGI în aproape tot filmul”, a lămurit Will Smith.

Însuși regizorul Guy Ritchie a specificat că efectele speciale pentru pelicula nu sunt încă finalizate: “Am vrut că duhul să arate că un tată musculos din anii ’70. Să fie suficient de mare cât să fie o forță a naturii. Nu musculos, cât să dea impresia că ține cont de calorii, dar suficient de formidabil cât să nu-l pori ignoră într-o camera plină de oameni”, a explicat regizorul. Din distribuția filmului mai fac parte Naomi Scott, care va fi prințesa Jasmine, Mena Massoud, care va fi Aladdin și Marwan Kenzari, care îl va juca pe antagonistul peliculei, Jaffar. Filmul live-action “Aladdin” va avea premiera pe 24 mai 2019.

Sursă foto: Entertainment Weekly