Primele POZE cu telefonul AMAZON 3D. FOTO in articol. UPDATE

TELEFON 3D. Retailerul american AMAZON se pregateste sa lanseze primul sau SMARTPHONE! Telefonul se anunta unul special intrucat este echipat cu o tehnologie care face ca unele imagini sa para 3D si pe care le poti privi fara ajutorul unor ochelari speciali.

UPDATE 18:00: TELEFONUL 3D de la AMAZON va debuta in luna iunie, iar numele oficial nu se cunoaste deocamdata. 

TELEFON 3D. Primele poze cu noul SMARTPHONE AMAZON au aparut deja pe internet. Imaginile dezvaluie un TELEFON acoperit de o carcasa dura, menita sa ii mascheze designul. Totodata, mai pot fi observate numai putin de cinci camere foto frontale, cele care vor converti imaginile obisnuite in unele cu EFECT 3D.

Citeste si: IPHONE 6, SURPRIZA NEPLACUTA CARE TE VA LASA CU UN GUST AMAR!

TELEFON 3D. Din cate se pare, una dintre camere va fi folosita pentru apelurile video obisnuite, iar celelalte patru vor crea efectul de holograma. TELEFONUL va utiliza tehnologie de urmarire a retinei pentru a putea face acest lucru.

Citeste si: POVESTEA CELEI MAI FAIMOASE POZE DIN LUME. VIDEO

TELEFON 3D. Din zvonurile care circula pana acum, EFECTUL 3D va fi limitat la cateva gesturi predefinite. Noul TELEFON 3D de la AMAZON va avea un display de 4.7 inchi, cu o rezolutie de 720 pixeli si 2GB de RAM. Cipul smartphone-ului ar urma sa fie un Qualcomm Snapdragon, iar sistemul de operare va fi FireOS, un sistem Android modificat de AMAZON, noteaza GSM Arena.

Sursa foto: phonedog.com, gsmarena.com