Primele previziuni pentru inceputul noului an. ZODIILE CARE SE VOR AFLA INTRE CIOCAN SI NICOVALA

Anul 2016 va fi dur, dar promitator pentru toate zodiile. Iata primele previziuni pentru anul ce vine. Te numeri printre zodiile care se vor afla intre ciocan si nicovala?

Balantele si Capricornii vor avea un inceput de an destul de greu, mai ales din punct de vedere financiar. De fapt, aceasta va fi problema cea mai mare.Vor fi nevoiti sa taie dintr-o parte si sa puna in alta, in asa fel incat sa nu le fie afectate capriciile. Va fi destul de greu, daca nu chiar imposibil sa reuseasca sa impace si capra si varza cu un buget redus.

CITESTE SI:Ce vei face peste 10 ani, in functie de zodia in care esti nascut

Berbecii vor fi nevoiti sa isi recunoasca greselile pentru a incepe anul cu bine. 2016 ii va prinde nepregatiti pe acesti nativi si asta deoarece nu si-au facut calculele cum trebuie in 2015. Mai au ceva timp sa recupereze din sansele ratate ori sa repare bubele create din cauza incapatanarii lor.

Varsatorii vor avea sprijin din partea familiei la inceput de an. Sunt prevazute schimbari majore in viata de familie, dar si pe plan carieristic.

Taurii si Sagetatorii vor incepe anul foarte prost. Toate planurile facute in 2015 vor fi date peste cap de evenimente neprevazute. Taurii vor fi ceva mai norocosi, insa deciziile grele nu vor putea fi evitate: acestia chiar se vor afla intre ciocan si nicovala, mai ales pana la jumatatea lunii ianuarie.

Pestii primesc oportunitati uriase de schimbare a destinului. Nu trebuie sa dea cu piciorul ofertelor care vor veni buluc inca din prima zi a noului an.

Leii si Scorpionii s-ar putea spune ca vor imparti un destin comun. Vietile lor s-ar putea intersecta la nivel profesional, asa ca, sa nu se evite unul pe altul daca vor un succes garantat.

Racii vor avea un inceput de an fulminant. Pe de o parte, vor fi nevoiti sa dea socoteala persoanei iubite pentru o serie de greseli din trecut. De cealalta parte, si rudele vor cere explicatii pentru raceala lor din ultima vreme. Totul se va rezolva cu o comunicare aleasa.

Fecioarele nu vor face fata provocarilor care se ivesc din 10 ianuarie. Daca 2015 a fost un an antrenant, 2016 va fi cel mai culminant din existenta lor. Si, da, se anunta numai lucruri frumoase!

CITESTE SI:Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Gemenii pasesc sfiosi in noul an, lasand in urma toate problemele. Acesti nativi o vor lua de la zero, literlamente. O casa noua, o noua dragoste si poate chiar un nou job sunt printre marile surprize ale anului viitor.

Sursa:revistateo