Primele SUV-uri DACIA DUSTER au intrat in parcul auto al MAI

Ministerul Afacerilor Interne a primit miercuri primele 100 de masini DACIA DUSTER cumparate prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national, cunoscut sub numele de “Rabla”.

“Parcul se va mari cu 5.150 de autovehicule. Primele AUTOTURISME vor pleca chiar acum catre structurile operative ale MAI. Este o prioritate a mandatului meu, anuntata inca din primavara, cand am constatat ca parcul auto avea un deficit de 55%, iar 80% dintre autospeciale aveau o vechime de peste 10 ani.

Citeste si: GABRIEL OPREA: A FOST O CAMPANIE ELECTORALA MAI LINISTITA DECAT PRECEDENTA

Avem aici numai o parte din cele 450 de autoturisme DACIA DUSTER, care au fost achizitionate de MAI prin Programul Rabla”, a declarat ministrul GABRIEL OPREA.

Pretul noilor autoturisme este de peste 11.000 de euro, potrivit b1.ro. Prezent la eveniment, premierul VICTOR PONTA le-a acordat angajatilor MAI cheile noilor masini.

 “Sunt foarte bucuros ca programul de innoire a parcului auto. Ma bucur ca in urma licitatiei publice si a procedurilor europene pe care le-ati desfasurat, totusi, veti avea in dotare masini fabricate in Romania de catre romani, cu munca si gandirea romaneasca”, a afirmat VICTOR PONTA. In aceste zile, 450 de autoturisme vor intra in aceste zile in parcul auto al MAI, a mai anuntat GABRIEL OPREA.

MAI ACHIZITIONEAZA NOI MASINI PENTRU INTERVENTII. PANA IN DECEMBRIE, 450 DE MASINI NOI VOR INTRA IN GARAJUL MINISTERULUI

Sursa foto: publika.md